Huidige huurders

The Broadcaster

The Broadcaster

The Broadcaster is opgericht door Frank du Mosch en Jeroen Illy. Wij willen prikkelen, uitdagen, verleiden. Met als doel het mooier maken van onze samenleving. In vijfentwintig jaar tijd hebben we talloze interviews afgenomen, schandalen onthuld, misstanden aan de kaak gesteld. Nu zetten we de volgende stap, het bedrijven van activerende journalistiek.

The Broadcaster is een netwerkbedrijf. In het voormalige TROS-gebouw in Hilversum werken we nauw samen met professionals die onze passie delen. Wij bieden hen een werkplek, zij delen hun netwerk met ons.

CallXpert

CallXpert

CallXpert heeft jarenlange ervaring in de callcenterbranche en weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw klanten vriendelijk en professioneel te woord worden gestaan.

CallXpert is een verlengstuk van uw bedrijf en denkt met u mee. We nemen op professionele wijze de telefoon op met uw bedrijfsnaam en staan uw klant kundig te woord. Uiteraard merkt uw klant niet dat u de telefoon heeft doorgeschakeld naar ons.

Onze telefonistes zijn ervaren, klantvriendelijk en professioneel. Zij zullen uw klanten correct en vriendelijk te woord staan.

CallXpert, uw partner voor:
• telefonische opvang
• secretariële diensten
• vakantieservice

Favoraid

Favoraid

Waarom: Favoraid volgt jouw hart
Onze missie is de goede doelen wereld van iedereen maken. Door het zichtbaar maken van de eigen ‘impact’ geloven wij mensen te kunnen raken en te inspireren de wereld nog mooier te maken.

Hoe: Vertellen van visuele verhalen
Het verhaal is geboren uit het idee dat met de huidige technologische communicatie middelen het ‘ver weg dichtbij gehaald kan worden’. Daarbij is het mogelijk het werk van goede doelen persoonlijker en transparanter te maken en een positief gevoel terug te geven. Favoraid verbindt op een sympathieke wijze goede doelen, bedrijven en particulieren met elkaar om samen een positief verschil te maken.

Wat: Verbinden van goed doel, donateur en sponsor
Favoraid is een nieuw platform, opgericht door Martijn Draaisma en Christel van den Berg, waar donateurs, bedrijven en goede doelen elkaar vinden. Door op regelmatige, persoonlijke en laagdrempelige manier donateurs en zakelijke relaties te informeren over de projecten wordt de basis gelegd voor een lange termijn relatie. Op projectniveau laten goede doelen met persoonlijke multimediale verhalen de impact van de support zien.

Bedrijven en corporate foundations
Voor bedrijven en corporate foundations is het de manier om medewerkers en relaties te betrekken bij het filantropische CSR beleid. Favoraid biedt bedrijven en corporate foundations een laagdrempelige en concrete toepassing om de merkwaarde op een positieve en onderscheidende manier te ‘laden’ en maakt haar Social Return On Investment inzichtelijk en meetbaar.

Goodbyehello

Goodbyehello

Denkt u nog weleens aan die consumenten die uw bedrijf de rug toekeerden de afgelopen jaren? U beschouwt ze waarschijnlijk als inactief, wij vragen ons af of dat echt zo is. Of zijn ze slechts inactief bij u? Deze consumenten hadden nog steeds waardevol kunnen zijn voor uw organisatie, maar toch kozen zij een andere richting. Wij zijn ervan overtuigd dat zij nog steeds uw klanten hadden kunnen zijn, als ze de juiste aandacht hadden gekregen. Het lijkt soms wel of we vergeten zijn hoe we een duurzame relatie moeten onderhouden.
We win back lost customers

Goodbyehello is een bureau gespecialiseerd in het terugwinnen van inactieve klanten en in de preventie van churn. Kortom, wij herstellen relaties.
No hassle, just benefits!

Er is veel te doen om Big Data, maar Big Data gaat niet om de data alleen, het gaat om hoe de data wordt toegepast. Goodbyehello werkt met een unieke methode waarbij data en creativiteit samen komen. Data is dé basis, creativiteit brengt data tot leven.

Zonder uitzondering leidt onze aanpak tot zeer goede resultaten voor onze opdrachtgevers. Daarom brengen we onze opdrachtgevers alleen de teruggewonnen klanten in rekening. No hassle, just benefits.

Hofstra Advocatuur

Hofstra Advocatuur

Mr. W.Y. Hofstra is sinds 2005 advocaat. Daarvoor is mr. Hofstra vier jaar werkzaam geweest op de juridische afdeling van een deurwaarderskantoor. Sinds 2005 is mr. Hofstra werkzaam geweest op een middelgroot advocatenkantoor in Hilversum.
In 2016 heeft mr. Hofstra de volgende stap gezet en Hofstra Advocatuur opgericht. Met Hofstra Advocatuur is mr. Hofstra nog beter in staat de belangen van de cliënt optimaal te behartigen.

Mr. Hofstra (Wiebe) houdt zich bezig met de algemene civiele praktijk, waarbij de nadruk ligt op het personen- en familierecht, het arbeidsrecht, het erfrecht, het huurrecht en incasso. Op deze gebieden heeft mr. Hofstra ruime ervaring, zowel in als buiten de rechtszaal.